Și totuși de ce să alegi Farmasi și nu altă companie?

Dacă ești client

Farmasi vă oferă un raport calitate-preț foarte corect, iar asta vă veți da seama de la prima utilizare a produselor. În legătură cu prețul, după cum se poate vedea și din catalog, acesta este foarte accesibil adresându-se tuturor.

Așadar dacă consumi produse de îngrijire și machiaj, încearcă Farmasi și nu vei regreta!

Dacă ești reprezentant și vinzi produse

Majoritatea companiilor se axează pe vânzătorii foarte buni și neglijează pe cei mulți care vând de regulă de 200-300 lei. Un studiu publicat de curând, arată că valoarea medie a cumpărăturilor efectuate pe internet este puțin peste 200 lei.

Prin politica de discount unic (30% la gama Dr. C. Tuna și 23% la restul produselor) Farmasi încearcă să mulțumească pe toată lumea. Astfel oricât cumperi și revinzi, discountul este același.

Asta nu defavorizează pe vânzătorii buni pentru că deși comisionul este unic, atunci când vinzi mai mult, câștigi evident mai mult pentru că 30% din 500 lei înseamnă un câștig mai mare decât 30% din 200 lei.

Dacă ești Coordonator/Lider

Din experiența de peste 10 ani în MLM, vânzări directe și afiliere, studiind zeci de sisteme și planuri de marketing, Farmasi reprezintă cea mai bună alegere și pe scurt o să prezint câteva avantaje care m-au convins:

– câștig din rețea de până la 22% din comenzile consultanților direcți și indirecți indiferent de nivelul de adâncime care nu sunt calificați pe un nivel din planul de marketing. Multe dintre companiile actuale oferă până la 21%.
Farmasi Plan Lideri
– câștig Directorial pe 4 niveluri adâncime. Alte companii oferă câștig doar pe un singur nivel atunci când ești Director, respectiv pe două niveluri dacă ești Director Gold. La Farmasi dacă ai 4 Directori (Lideri de nivel 22%) unul sub altul, primești comision de la fiecare, chiar dacă pe nivelul 1 nu ai și alți Directori (adică fără să fii Gold, Diamant, etc.)
– rentă lunară pentru leasing autoturism atunci când te califici la nivel de Platină (ai 4 Directori 22% pe nivelul 1). Dacă nu vrei mașină, Farmasi îți dă bonusul sub formă de bani cash în fiecare lună să faci ce dorești cu ei.
– excursii pentru toți Directorii
Extra Beneficii Directori Farmasi

Leave a Reply

Your email address will not be published.

five × five =