În ultima perioadă atât pe Facebook cât și pe Google circulă foarte multe reclame despre compania Farmasi. De regulă unde este agitație mare sunt și profituri pe măsură, așa că am intrat și eu în sistemul lor de vânzări.

Nu-mi place să alerg după comenzi, să dau cataloage pe la cunoscuți, dar în schimb îmi place să recrutez persoane care își cumpără produse pentru ei în sistem de vânzări directe sau care vând produse să facă un ban în plus.

Deci se pot câștiga bani fie din vânzările proprii, fie din echipa pe care ți-o formezi. Am ales Farmasi pentru că sunt produse de calitate și cât de cât cunoscute (până acum s-au vândut în magazine și farmacii).

De curând compania s-a gândit că ar avea mai mult succes dacă merg pe sistem de vânzări directe și MLM. Având în vedere agitația în online, ce s-a creat în primele luni de lansare, este clar că Farmasi a luat decizia bună de a concura cu Avon și Oriflame.

Am uitat să precizez că prețurile sunt foarte accesibile, cam în genul firmelor menționate mai sus, însă majoritatea reprezentanților sunt de părere că sunt mult mai calitative.

Poate vă întrebați cum fac să recrutez consumatori/vânzători?

Prima dată mi-am făcut un site simplu, în wordpress. Acest pas nu este neapărat necesar pentru că firma oferă link de afiliere prin care puteți înscrie fără să faceți înscrieri.

Apoi mi-am creat o pagină de Facebook.

Ultima și poate cea mai importantă etapă este promovarea, despre care vom discuta în articolele viitoare.

Rezultatele sunt următoarele:

După aproape o lună am de primit 700 lei, iar în următoarea lună voi promova în continuare ca să-mi dublez câștigul. Din a treia lună voi intra pe profit, ceea ce este formidabil.

Primele trei luni sunt cele mai grele pentru că la început majoritatea își comandă pentru ei câteva produse ca să se convingă de calitate, după care încep să strângă comenzi și de la cunoscuți.

Vă țin la curent cu informații noi după ce se încheie luna aceasta!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

10 − 3 =