În doar două luni de la lansarea sistemului MLM în România, Farmasi scrie istorie:
– 50 Directori calificați
– 3000 euro cel mai mare câștig în prima lună
Farmasi Romania

Iată de ce toți acești lideri au ales Farmasi:
De ce Farmasi

În afară de cifre ce arată un succes categoric, Farmasi mai înseamnă și tradiția familiei Tuna care a pus bazele acestui concept în 1950 și de atunci 3 generații au contribuit la dezvoltarea companiei.

În ceea ce privește planul de comisioane pentru lideri, acesta respectă grila unui MLM clasic, cu câștig în funcție de rulaj. În primă fază acest câștig merge până la 22%.
Farmasi Plan Lideri

Sistemul se deosebește de altele în momentul când ai în adâncime mai mulți lideri de nivel 22%. La majoritatea firmelor ca să câștigi de exemplu de la un lider de nivel 22% situat în adâncime pe linia 2, ți se impune să fii Director Gold, adică să ai 2 lideri de 22% în prima linie.
[quick_offer id=1704]
La Farmasi câștigi de pe 4 linii ale liderilor de 22% chiar dacă nu ești Gold, Platină, Diamant, etc.!

Da, ați citit bine, un simplu lider de 22% câștigă chiar și de la liderul de 22% de pe nivelul 4 adâncime. Singura condiție este să facă rulaj de 9500 puncte (9500 lei) cu direcții săi. Acest lucru se face ușor pentru un lider cu experiență.

Banii câștigați din rețeaua formată se pot încasa pe persoană fizică prin convenție civilă sau prin PFA/II/SRL. Pe lângă condițiile de rulaj, pentru a încasa comisioanele, liderii trebuie să realizeze o comandă personală de 150 puncte (valoare 150 lei la preț de consultant).
Extra Beneficii Directori Farmasi

Ce zici, ne vedem în următoarea excursie a liderilor sau te mai gândești?

Concedii lideri Farmasi

Leave a Reply

Your email address will not be published.

18 − seven =