Farmasi Nutriplus FIBRE

Nutriplus Fibre este un supliment alimentar produs de Farmasi, ce conține 100% maltodextrină rezistentă la digestie. Ca fibră dietetică, maltodextrina reglează atât tranzitul intestinal cât și cantitatea de lipide, respectiv de glucoză din sânge.

Maltodextrina din Nutriplus Fibre este considerată a fi un prebiotic, ceea ce înseamnă că ajută la dezvoltarea bacteriilor bune din intestin. Maltodextrina nu este indicată gravidelor, diabeticilor și copiilor sub 11 ani.

Consumând Nutriplus Fibre veți avea un suport în curele de slăbire, întrucât dupa consum duce la senzația de sațietate.

Utilizare:

La adulți și copiii de peste 11 ani – 1 pliculeț x 2 ori/zi, și consum mult de apă. Suplimentul alimentar Nutriplus Fibre poate fi dizolvat și în alte băuturi calde sau reci.

De asemenea se poate pune 1 pliculeț de Nutriplus Fibre în compoziția produselor de patiserie. În cazul în care apelați la un specialist ce specifică o doză diferita, este recomandat să o luați în considerare.

Nu se recomandă diabeticilor, copiilor sub 11 ani. Dacă sunteți gravidă, alăptați consultați înainte medicul. De asemenea dacă luați diverse medicamente ori aveti vreo afecțiune medicală, solicitați sfatul medicului înainte de utilizarea produsului.

Nutriplus Fibre este un supliment alimentar și nu ar trebui sub nicio formă să înlocuiască o dietă variată, echilibrată, respectiv un stil de viață sănătos.

Nu depășiți doza recomandată consumului zilnic! Nu lăsați la îndemână și vederea copiilor mici!

Detaliile Tehnice Ale Produsului:
Nutriplus Fibre conține fibre dietetice solubile (matrodextrină 100%) sub formă de pudră.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

10 − five =