fbpx

Pachetul de început Farmasi (Starter KIT)

Pachetul de început Farmasi (Starter KIT) reprezintă un pachet ce conține 7 produse și câteva materiale de promovare și a fost conceput pentru a avea un start bun în afacerea Farmasi.

Fie că scopul dumneavoastră este doar să vindeți produse, sau doriți să vă creați rețea, acest pachet vă permite să cunoașteți calitatea produselor și să le promovați.

Întrebări de genul de mai jos s-ar putea să te pună în dificultate iar un răspuns nehotărât s-ar putea să ducă la pierderea definitivă a clientului.

Ești mulțumită de produse? Cum este calitatea? Dar tu ce produse ți-ai cumpărat?

Deci, dacă te-ai convins că Starter KIT-ul este cea mai bună soluție pentru începerea afacerii Farmasi, iată ce conține exact și apoi îți voi explica cum să-l comanzi:

❤️ DR.C.TUNA sampon cu usturoi 225ml
❤️ Pasta de dinti EuroFresh 50g
❤️ Ruj Matte Beige 4g
❤️ Crema bb 50 ml
❤️ DR.C.TUNA gel cu efect Dublu 125ml
❤️ DR.C.TUNA masca neagra cu carbuni 20ml
❤️ DR. WIPES detergent universal 500ml
❤️ Mostre 6 x 1.4ml
❤️ Catalog Farmasi
❤️ Ghid ingrijirea tenului

Starter KIT-ul îți va apărea în coșul de produse după ce adaugi orice produs din magazinul online. Deci primul pas este să adaugi un produs chiar dacă nu-l vei comanda.

Următorul pas este să dai click pe coșul de cumpărături, și vei vedea pachetul de start. Poți șterge produsul din coș și îți va rămâne doar pachetul de start.

Dacă cumva nu ai 49,99 lei pentru pachetul de start și ești sigură că apropiații vor comanda pe nevăzute, pe încredere, atunci poți șterge și pachetul de start din coș, iar în locul lui va apărea un set de 3 cataloge.

Transportul se realizează exclusiv prin GLS Curierat rapid și costă 12,99 lei pentru comenzi mai mici de 190 lei (valoare de reprezentant), iar pentru comenzi mai mari de 190 lei, transportul este gratuit.