Pachetul de început (KIT de Start) IULIE 2021

Componența Setului de Bun Venit s-a schimbat. Găsiți aici Noul Pachet de Start

Kitul de Bun Venit conține 7 produse și materiale de promovare necesare pentru cunoaşterea şi promovarea produselor și îl puteți comanda completând formularul din această pagină.

pachet de bun venit kit de start

  Poţi opta să comanzi doar Pachetul de Start, la care se adaugă 13 lei transport prin curierat sau dacă pe lângă Kitul de Start mai adaugi la comandă produse până la 200 lei atunci beneficiezi de transport gratuit. La momentul actual nu se plăteşte transport la comandă de produse de peste 200 lei (preţ de factură)

  Iată ce conţine Pachetul de Start (Starter KIT):

  ❤️ DR.C.TUNA şampon cu usturoi 225ml
  ❤️ Pasta de dinti EuroFresh 50g
  ❤️ Ruj Matte Merlot 4g
  ❤️ Cremă de faţă cu arbore de ceai 50 ml
  ❤️ Cremă de mâini cu ulei de gălbenele 75 ml
  ❤️ DR.C.TUNA gel cu efect Dublu 125ml
  ❤️ DR.C.TUNA Mască detoxifiantă 20ml
  ❤️ Mostre 6 x 1.4ml
  ❤️ Catalog Farmasi IUL-SEPT 2020
  ❤️ Ghid de oportunitate
  ❤️ Ghidul culorilor

  Cum comanzi Pachetul de Start

  Starter KIT-ul este un beneficiu doar pentru clienţii direcţi ai companiei. Oricine poate deveni client direct Farmasi prin completarea formularului online din această pagină.

  Dacă eşti deja client Farmasi atunci îl poţi achiziționa din magazinul online. Starter KIT-ul nu are cod pe care să-l introduci pe comandă aşa cum există la produse ci acesta apare în coş atunci când adaugi primul produs. Dacă doreşti să comanzi doar Kit-ul de Start, poţi şterge produsul adăugat în coş şi finalizezi comanda doar cu pachetul de Start.

  Atentie! Pachetul de Start este un beneficiu, nu o obligaţie! Poţi alege să ștergi pachetul de start din coşul de cumpărături și să realizezi prima comandă fără acesta, însă la comenzile viitoare nu mai apare în coș și astfel nu vei mai putea beneficia niciodată de el.

  De ce să comanzi Kit-ul de Start

  Fie că te interesează produsele Farmasi pentru consum personal sau doreşti să câştigi bani din promovarea lor, Pachetul de început reprezintă un beneficiu de neratat în acestă colaborare.

  Dacă ai mai promovat până acum produse probabil te-ai întâlnit cu întrebări precum „Ești mulțumită de produse? Cum este calitatea? Dar tu ce produse ți-ai cumpărat?” la care dacă nu ai un răspuns hotărât vei pierde definitiv încrederea clientului.

  Cea mai bună recomandare este aceea pe care mulți dintre noi o facem fără să ne dăm seama. De câte ori nu lăudăm un produs, sau un serviciu pe care l-am cumpărat și suntem mulțumiți de el?

  Nu în ultimul rând trebuie să te pui în situația clientului. Deși ţi se oferă atâtea beneficii și cu toate acestea nu ţi-ai cumpărat câteva produse pentru consumul personal, de ce ar cumpăra clientul tău având în vedere că acesta cumpără la preţ întreg fără să beneficieze de reducere, cadouri, pachet de start, etc.?

  De asemenea mulţi au deja un parfum pe care îl adoră, un gel de duș favorit, o cremă preferată. Clientul va încerca un produs nou doar dacă i se oferă o variantă mai bună, sau măcar să fie convins că dă banii pe produse de calitate.

  Creare cont Farmasi

  Mai sus am clarificat cum se comandă Pachetul de Start, însă  ca să poţi realiza efectiv o comandă direct către companie, trebuie să te înregistrezi ca şi client. 

  Acest lucru nu presupune pentru tine nicio obligaţie! Poţi face comandă oricând doreşti, de orice sumă, iar crearea contului Farmasi nu te obligă să faci nici măcar prima comandă.

  Aşadar dacă doreşti să devii client, completează formularul următor:

   

  Leave a Reply

  Your email address will not be published.

  5 × one =