fbpx

Pachetul de început (KIT de Start) Septembrie-Decembrie 2019

Pachetul de început (KIT de Start) conține 7 produse și materiale de promovare necesare pentru cunoaşterea şi promovarea produselor, respectiv a afacerii şi costă doar 59,99 Lei.

Poţi opta să comanzi doar Pachetul de Start la preţul de 59,99 Lei, la care se adaugă 13 lei transport prin curierat sau dacă pe lângă Kitul de Start mai adaugi la comandă produse de 140 puncte, atunci beneficiezi de transport gratuit. La momentul actual nu se plăteşte transport la comandă de peste 199 puncte.

1 punct = 1 leu la preţ de factură. Cataloagele, mostrele, materialele promoţionale şi produsele din categoria Outlet nu au puncte!

Iată ce conţine Pachetul de Start (Starter KIT):

❤️ DR.C.TUNA şampon cu usturoi 225ml
❤️ Pasta de dinti EuroFresh 50g
❤️ Ruj Matte Merlot 4g
❤️ Crema BB 50 ml
❤️ DR.C.TUNA gel cu efect Dublu 125ml
❤️ DR.C.TUNA Mască detoxifiantă 20ml
❤️ Creion Dermatograf Express Black
❤️ Mostre 6 x 1.4ml
❤️ Catalog Farmasi Sept-Dec 2019
❤️ Ghid de oportunitate
❤️ Ghidul culorilor

Cum comanzi Pachetul de Start

Starter KIT-ul este un beneficiu doar pentru clienţii direcţi ai companiei. Oricine poate deveni client direct Farmasi prin completarea unui simplu formular online pe care îl găseşti mai jos în această pagină

Dacă eşti deja client Farmasi atunci îl poţi comanda din biroul online. Starter KIT-ul nu are cod pe care să-l introduci pe comandă aşa cum există la produse ci acesta apare în coş atunci când adaugi primul produs. Dacă doreşti să comanzi doar Kit-ul de Start, poţi şterge produsul adăugat în coş şi finalizezi comanda doar cu pachetul de Start.

Atentie! Pachetul de Start este un beneficiu, nu o obligaţie! Poţi alege să ștergi pachetul de start din coşul de cumpărături și să realizezi prima comandă fără acesta, însă la comenzile viitoare nu mai apare în coș și astfel nu vei mai putea beneficia niciodată de el.

De ce să comanzi Kit-ul de Start

Fie că te interesează produsele Farmasi pentru consum personal sau doreşti să câştigi bani din promovarea lor, Pachetul de început reprezintă un beneficiu de neratat în acestă colaborare.

Un pachet de 7 produse la 59,99 lei înseamnă mai puţin de 9 lei pe produs, ceea ce reprezintă o ofertă foarte bună.

Dacă ai mai promovat până acum produse probabil te-ai întâlnit cu întrebări precum „Ești mulțumită de produse? Cum este calitatea? Dar tu ce produse ți-ai cumpărat?” la care dacă nu ai un răspuns hotărât vei pierde definitiv încrederea clientului.

Cea mai bună recomandare este aceea pe care mulți dintre noi o facem fără să ne dăm seama. De câte ori nu lăudăm un produs, sau un serviciu pe care l-am cumpărat și suntem mulțumiți de el?

Nu în ultimul rând trebuie să te pui în situația clientului. Deși ţi se oferă atâtea beneficii și cu toate acestea nu ţi-ai cumpărat câteva produse pentru consumul personal, de ce ar cumpăra clientul tău având în vedere că acesta cumpără la preţ întreg fără să beneficieze de reducere, cadouri, pachet de start, etc.?

De asemenea mulţi au deja un parfum pe care îl adoră, un gel de duș favorit, o cremă preferată. Clientul va încerca un produs nou doar dacă i se oferă o variantă mai bună, sau măcar să fie convins că dă banii pe produse de calitate.

Setul de Bun Venit este opţional şi costă 72,99 LEI inclusiv transport (catalog, ghid, 6 testere, 7 produse)Detalii aici
Doresc să-mi procesaţi Setul de Bun Venit odata cu inscrierea - Total de plată 72,99 LEI
Îl voi comanda altă dată odată cu comanda mea de alte produse
Mă mai gândesc/Nu îl vreau

Am citit și sunt de acord cu Termenii și condițiile

Sunt de acord cu Politica de confidențialitate și Politica GDPR

Notă: Fiecare Client Direct Farmasi poate beneficia de Pachet de Start şi de Programul de Bun Venit o singură dată şi ca urmare nu te poţi înregistra de mai multe ori. Pe baza CNP-ului sistemul informatic verifică dacă Clientul există deja în baza de date şi nu permite o a doua înregistrare. Vârsta minimă pentru a deveni Client Direct Farmasi este 18 ani.