SETUL DE BUN VENIT FARMASI (PACHETUL DE START)

Setul de Bun Venit actual APRILIE 2023 are preț promoțional de doar 69,99 lei.

Dacă încă nu ai cont de client Farmasi, mai jos poți completa formularul de înregistrare și te ajutăm cu comanda Pachetului de Bun Venit.

Pachetul de Start conţine 5 dintre cele mai apreciate produse din catalogul Farmasi plus câteva materiale de bază necesare în alegerea sau promovarea produselor.

La momentul actual Setul de Bun Venit conţine următoarele produse:

❤️ DR.C.TUNA şampon revitalizant cu usturoi 225ml
❤️ Dr. C. Tuna cremă de față cu ulei din arbore de ceai 50ml
❤️ Farmasi pastă de dinți cu efect de albire 25 gr
❤️ Dr. C. Tuna Balsam cu castane 150ml
❤️ Farmasi ruj lichid mat au natural 203 4ml
❤️ 6 Mostre parfumuri
❤️ Broșura de oportunitate Farmasi
❤️ Ghidul culorilor
❤️ Ghid de îngrijire a tenului

Pachet de Start Farmasi

Setul de Bun Venit apare pe factură sub denumirea Pachet de început la preţul de 69,99 lei.

De ce acest Set de Bun Venit?

Pachetul de Start (Startup Kitul) îți deschide în primul rând calea către reduceri de până la 50% la produse, față de prețul de catalog. De asemenea cei ambițioși pot lua decizia de a dezvolta o afacere în colaborare cu Farmasi.

Unul din cele mai importante avantaje ale acestui pachet este cel financiar, întrucât preţul plătit pe acest pachet este cu 50% mai mic decât costă produsele în catalog.

Un alt avantaj este că în set aveţi produse din Top 10 cele mai comercializate. Astfel dacă alegeţi să promovaţi produsele Farmasi, este un bun start să începeţi cu cele mai vândute produse.

Cum comand Setul de Bun Venit?

Aşa cum am amintit mai sus, poţi include Pachetul de Bun Venit doar pe prima comandă. Poţi opta să-l cumperi odată cu alte produse şi chiar este recomandat asta ca să nu plăteşti transport.

Începând cu 250 lei comandă ai transport gratuit prin curierat rapid.

Dar la fel de bine dacă nu ai încredere în produsele Farmasi, poţi opta să comanzi doar Setul spre a testa întâi aceste produse şi să te convingi de calitate.

Pachetul de Bun Venit îţi apare automat după ce te loghezi. Nu poți să accesezi rubricile din biroul online al site-ului până nu finalizezi comanda de Kit de Start. 

În acest caz vei plăti preţul setului 69,99 lei la care se adaugă 12,99 lei taxa de transport, adică în total 82,98 lei.

Crearea contului de comandă

Ca să efectuezi comanda de Pachet de Start ai nevoie să te înregistrezi ca şi Beauty Influencer, însă acest lucru nu te obligă la nimic, nici măcar să faci prima comandă. Comanzi dacă doreşti, când doreşti şi de ce sumă doreşti!

Beauty Influencer este termenul pe care Farmasi îl folosește pentru clienții loiali ce beneficiază de 30-50% reducere față de prețul de catalog, cât și pentru cei care vând produsele mai departe, sau dezvoltă echipe. Așadar Farmasi lasă la libera ta alegere asupra a ceea vrei să faci. Nu te obligă la absolut nimic!

Metoda aceasta de avea fiecare un cont online oferă o flexibilitate maximă, prin faptul că se poate face comandă la orice oră, posibilitate de plată cu cardul, urmărirea coletului, etc.

Apasă pe butonul de mai jos pentru crearea contului de comandă și ulterior poți comanda Pachetul de Bun Venit Farmasi:


Notă: Înregistrarea în sistemul de comenzi Farmasi se poate face o singura dată. Dacă se încearcă crearea unui nou cont, compania îşi rezervă dreptul de a bloca ambele conturi.