Setul de Bun Venit (Pachetul de Start)

Componența Setului de Bun Venit s-a schimbat. Găsiți aici Noul Pachet de Start 2021.

Setul de Bun Venit actual (ianuarie-iunie 2021) conţine 7 dintre cele mai vândute produse din catalogul Farmasi plus câteva materiale de bază necesare în alegerea sau promovarea produselor.

La momentul actual Setul de Bun Venit conţine următoarele produse:

❤️ DR.C.TUNA şampon cu usturoi 225ml
❤️ Pasta de dinti EuroFresh 50g
❤️ Ruj Matte Merlot 4g
❤️ Cremă de faţă cu arbore de ceai 50 ml
❤️ Cremă de mâini cu ulei de gălbenele 75 ml
❤️ DR.C.TUNA gel cu efect Dublu 125ml
❤️ DR.C.TUNA Mască detoxifiantă 20ml
❤️ Mostre 6 x 1.4ml
❤️ Catalog Farmasi
❤️ Ghid de oportunitate
❤️ Ghidul culorilor

Setul de Bun Venit apare pe factură sub denumirea FARMASI STARTER KIT la preţul de 59,99 lei.

De ce acest Set de Bun Venit?

După cum îi spune şi numele, setul este special conceput pentru a oferi un start bun şi reprezintă un beneficiu nu o obligaţie.

Aşadar nu eşti obligat să cumperi acest pachet dacă nu îl doreşti. Fiind un beneficiu creat special pentru a vă oferi un start bun, setul se poate adăuga doar o singură dată, în prima comandă.

Dacă nu îl incluzi în prima comandă, ulterior nu mai poţi beneficia de Setul de Bun Venit.

Unul din cele mai importante avantaje ale acestui pachet este cel financiar, întrucât preţul plătit pe acest pachet este cu 50% mai mic decât costă produsele în catalog.

Un alt avantaj este că în set aveţi produse din Top 10 cele mai comercializate. Astfel dacă alegeţi să promovaţi produsele Farmasi, este un bun start să începeţi cu cele mai vândute produse.

Cum comand Setul de Bun Venit?

Aşa cum am amintit mai sus, poţi include Pachetul de Bun Venit doar pe prima comandă. Poţi opta să-l cumperi odată cu alte produse şi chiar este recomandat asta ca să nu plăteşti transport.

Începând cu 40 puncte comandă (produse în valoare de 200 lei preţ de factură) ai transport gratuit prin curierat rapid.

Dar la fel de bine dacă nu ai încredere în produsele Farmasi, poţi opta să comanzi doar Setul spre a testa întâi aceste produse şi să te convingi de calitate.

Pachetul de Bun Venit îţi apare automat în coşul cu produse când un produs în coş, apoi poţi să ştergi produsul şi comanzi doar setul.

În acest caz vei plăti preţul setului 59,99 lei la care se adaugă 12,99 lei taxa de transport, adică în total 72,98 lei.

Crearea contului de comandă

Ca să efectuezi comanda ai nevoie să te înregistrezi ca şi client, însă acest lucru nu te obligă la nimic, nici măcar să faci prima comandă.

Comanzi dacă doreşti, când doreşti şi de ce sumă doreşti!

Metoda aceasta de avea fiecare un cont online oferă o flexibilitate maximă, prin faptul că se poate face comandă la orice oră, posibilitate de plată cu cardul, urmărirea coletului, etc.

Completează mai jos formularul de înregistrare client pentru crearea contului de comandă:

    Notă: Înregistrarea în sistemul de comenzi Farmasi se poate face o singura dată. Dacă se încearcă crearea unui nou cont, compania îşi rezervă dreptul de a bloca ambele conturi.
    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    13 + 7 =