Câştigurile Farmasi

Farmasi vă oferă cele mai avantajoase condiții și beneficii dintre toate firmele existente la momentul actual în România. Recordurile de reușite stabilite în România după doar câteva luni de la lansare şi confirmarea lor în lunile ce au urmat, reprezintă o garanție în plus că afacerea funcționează și este o dovadă că produsele sunt extrem de apreciate de către consumatori.

Reducere la fiecare comandă

Nu există comandă obligatorie și nici targeturi. Farmasi vă oferă câștig garantat, indiferent de valoarea comenzii: 30% la produsele Dr. C. Tuna și Mr. Wipes, respectiv 23% la produse de machiaj, parfumuri și îngrijire personală.

Să luăm exemplu că doriți să comandați doar Șamponul Dr. C. Tuna cu ulei de gălbenele care în catalogul actual costă 15 lei, veți avea discount 30% și îl veți cumpăra cu 10,5 lei.

Transport gratuit prin curierat rapid Urgent Cargus în 48 ore la comenzi mai mari de 40 Puncte.

1 punct = 5 lei la preţ de factură. Cataloagele, mostrele, materialele promoţionale şi produsele din categoria Outlet nu au puncte!

Plata comenzii se poate face în două moduri:
– cu cardul în momentul când salvați comanda (puteți utiliza un card de debit sau un card de cumpărături ce vă oferă de regulă o perioadă de grație de până la 45 zile fără dobândă)
– ramburs (în momentul când primiți coletul)

Compania Farmasi nu oferă termen de plată! Produsele sunt formidabile, nu aveți nevoie de credit sau de stocuri pentru a le vinde. Este suficient pachetul de start pentru a le prezenta sau măcar un ruj, o cremă, câteva mostre de parfum și catalogul.

Pachet de start – 59,99 LEI

Farmasi Pachet de Start Ian-Martie 2020

Se recomandă începerea activității cu acest pachet de start întrucât promovarea are un impact major atunci când aveți și câteva produse pe care să le expuneți clienților sau pe care să le încercați pentru a vă convinge de calitatea lor.

Dacă nu doriți pachetul de start, îl puteți șterge din coșul de cumpărături, însă la viitoarele comenzi nu îl veți mai putea comanda.

Program de Bun Venit

Bun Venit Farmasi

Programul de Bun Venit Farmasi se adresează consultanților activi în fiecare lună. Astfel dacă în luna înscrierii ai afectuat o comandă de produse de 30 Puncte* vei primi cadou în aceeasi comandă un ruj și un rimel. Dacă în luna înscrierii nu ai efectuat o comandă de 30 Puncte, Programul de Bun Venit se încheie!

Dacă în a doua lună ai efectuat comandă de 30 Puncte vei primi în aceeași comandă un parfum. În a treia lună primești cadou o cremă cu aloe vera și una cu gălbenele la o comandă de 30 Puncte. În a patra lună vei avea cadou un Șampon revitalizant cu dublu efect și un Gel cu dublu efect la comandă de 30 Puncte.

* 1 Punct = 5 Lei la preț consultant. Cataloagele, mostrele și alte materiale nu conțin puncte ci doar produsele din catalog

Program recrutări

Recrutari Farmasi

Bonusuri pentru Lideri

Farmasi Bonus Grup
Farmasi Bonus Lideri
Farmasi Bonus Car

Leave a Reply

Your email address will not be published.

3 × 1 =