fbpx

Câștiguri

Farmasi vă oferă cele mai avantajoase condiții și beneficii dintre toate firmele existente la momentul actual în România. Recordurile de reușite stabilite în România după doar două luni de la lansare este o garanție în plus că afacerea funcționează și este o dovadă că produsele sunt extrem de apreciate de către consumatori.

Formular înscriere

Recorduri în România cu Farmasi:
👍 50 Directori calificați în doar 2 luni
👍 3000 euro cel mai mare câștig în prima lună

Nu mai sta pe gânduri! Accesează formularul de înscriere și intră în echipa noastră de succes!

Reducere la fiecare comandă

Nu există comandă obligatorie și nici targeturi. Farmasi vă oferă câștig garantat, indiferent de valoarea comenzii: 30% la produsele Dr. C. Tuna și Mr. Wipes, respectiv 23% la produse de machiaj, parfumuri și îngrijire personală.

Să luăm exemplu că doriți să comandați doar Șamponul Dr. C. Tuna cu ulei de gălbenele care în catalogul actual costă 15 lei, veți avea discount 30% și îl veți cumpăra cu 10,5 lei.

Transport gratuit prin curierat rapid GLS în 48 ore la comenzi mai mari de 199 Puncte.

1 punct = 1 leu la preţ de factură. Cataloagele, mostrele, materialele promoţionale şi produsele din categoria Outlet nu au puncte!

Plata comenzii se poate face în două moduri:
– cu cardul în momentul când salvați comanda (puteți utiliza un card de debit sau un card de cumpărături ce vă oferă de regulă o perioadă de grație de până la 45 zile fără dobândă)
– ramburs (în momentul când primiți coletul)

Compania Farmasi nu oferă termen de plată! Produsele sunt formidabile, nu aveți nevoie de credit sau de stocuri pentru a le vinde. Este suficient pachetul de start pentru a le prezenta sau măcar un ruj, o cremă, câteva mostre de parfum și catalogul.

back to menu ↑

Pachet de start – 59,99 LEI

Pachet de Start Farmasi

Pachetul de start conține 7 produse + câteva materiale de promovare:

❤️ DR.C.TUNA şampon cu usturoi 225ml
❤️ Pasta de dinti EuroFresh 50g
❤️ Ruj Matte Merlot 4g
❤️ Crema BB 50 ml
❤️ DR.C.TUNA gel cu efect Dublu 125ml
❤️ DR.C.TUNA Mască detoxifiantă 20ml
❤️ Creion Dermatograf Express Black
❤️ Mostre 6 x 1.4ml
❤️ Catalog Farmasi Sept-Dec 2019
❤️ Ghid de oportunitate
❤️ Ghidul culorilor

Se recomandă începerea activității cu acest pachet de start întrucât promovarea are un impact major atunci când aveți și câteva produse pe care să le expuneți clienților sau pe care să le încercați pentru a vă convinge de calitatea lor.

Dacă nu doriți pachetul de start, îl puteți șterge din coșul de cumpărături, însă la viitoarele comenzi nu îl veți mai putea comanda.

back to menu ↑

Program de Bun Venit

program-de-bun-venit

Programul de Bun Venit Farmasi se adresează consultanților activi în fiecare lună. Astfel dacă în luna înscrierii ai afectuat o comandă de produse de 150 Puncte* vei primi cadou în aceeasi comandă un ruj și un rimel. Dacă în luna înscrierii nu ai efectuat o comandă de 150 Puncte, Programul de Bun Venit se încheie!

Dacă în a doua lună ai efectuat comandă de 150 Puncte vei primi în aceeași comandă un parfum. În a treia lună primești cadou o cremă cu aloe vera și una cu gălbenele la o comandă de 150 Puncte. În a patra lună vei avea cadou un Șampon revitalizant cu dublu efect și un Gel cu dublu efect la comandă de 150 Puncte.

* 1 Punct = 1 Leu la preț consultant. Cataloagele, mostrele și alte materiale nu conțin puncte ci doar produsele din catalog

back to menu ↑

Program recrutări

Program Recrutari

Înscrierea este gratuită și poți începe imediat să-ți faci rețea fără a fi nevoie să plasezi comandă personală.

back to menu ↑

Bonusuri pentru Lideri

Farmasi Romania
Farmasi Plan Lideri
Farmasi Bonus Leadership
Farmasi ExtraBonusuri