Noutăţi de la 1 Septembrie 2020: 1 Punct = 5 Lei.

Programul de Bun Venit în sistemul Farmasi se desfășoară în primele 4 luni de la înscriere:

1. Efectuează una sau mai multe comenzi cumulând în total minim 30 Puncte (1 punct = 5 Lei la preţul după ce se scad reducerile. Cataloagele, mostrele, materialele promoţionale şi produsele din categoria Outlet nu au puncte!) în luna înscrierii și primești cadou în același colet un ruj și un rimel.

2. Realizezi în luna a doua una sau mai multe comenzi cumulând în total minim 30 Puncte în luna a doua și primești cadou parfumul Omnia în aceeași comandă

3. În luna a treia primești cadou o cremă cu hidratantă Aqua Dr. C. Tuna și un detergent multifuncțional concentrat,  dacă ai acumulat peste 30 Puncte din una sau mai multe comenzi.

4. De asemenea în a patra lună dacă efectuezi una sau mai multe comenzi cumulând în total 30 Puncte și veți primi un șampon revitalizant cu dublu efect și un balsam cu dublu efect.

Atenţie! Dacă ai acumulat mai puţin de 30 Puncte într-una din primele 4 luni, nu mai poți beneficia de ceilalţi paşi ci programul se încheie. Farmasi îşi rezervă dreptul de a înlocui anumite produse cu altele similare ca preţ şi funcţionalitate, în cazul indisponibilităţii acestora în stoc.

Înscrie-te gratuit prin formularul de mai jos și începe să te bucuri de beneficiile Farmasi.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

17 + nine =