Prima mea comandă la Farmasi

prima comanda Farmasi
Iată câteva informații despre prima mea comandă la Farmasi. În primul rând firma de transport (GLS) a fost foarte rapidă. Am făcut comanda în weekend și am primit coletul Marți. Practic coletul a ajuns în 24 ore, a plecat Luni și a ajuns Marți.

Partea și mai faină în legătură cu transportul este că nu se plătește nicio taxă la o comandă de produse de minim 40 Puncte ( 1 Punct = 5 Lei la preț de consultant. Cataloagele, mostrele și alte materiale nu au puncte).

Ce mi-am comandat de la Farmasi

Pentru început mi-am luat produse utile în fiecare casă: săpun cu ulei de măsline, pastă de dinți cu aloe, gel de duș cu verbină, gel de duș cu arbore de ceai, deo natural cu ulei de arbore de ceai, cremă cu ulei de gălbenele.

Toate produsele încercate până acum, m-au impresionat maxim pentru că văzând preţurile absolut accesibile nu aveam pretenţii. În 10 ani de când îmbin plăcutul cu utilul, adică îmi câştig existenţa din network marketing, am avut de-a face cu mai multe companii astfel că pot să afirm fără subiectivitate că Farmasi oferă un mai bun raport calitate-preţ

Am avut reducere la fiecare produs

Îmi place foarte mult la Farmasi că nu te condiționează să faci comenzi de o anumită valoare ca să ai reducere. Am reducere chiar și atunci când cumpăr un singur produs.

Așadar reducerea se aplică pe produs după cum urmează:

– 30% la orice produs din gama Dr. C. Tuna și Mr. Wipes,
– 23% la gama de produse de machiaj, parfumuri și îngrijire personală.

Asta este foarte bine din multe puncte de vedere. Poate la început vrei să încerci doar câteva produse, sau poate ai uitat să adaugi un produs în comandă.

Știu mulți reprezentanți/consultanţi de la alte firme care mereu pun în plus produse la comandă ca să ajungă la un 23% discount, deși nu au neapărată nevoie de produsele respective.

Am primit şi două cadouri de la Farmasi
Cadou prima luna
Întrucât în prima lună am făcut comandă de produse de minim 150 lei (preț de consultant) am primit două cadouri din partea firmei care şi acestea au lăsat o impresie foarte bună:

– un ruj – primele impresii au fost că rezistă foarte bine la transfer, nuanța este plăcută și nu usucă buzele
– un rimel – periuța este flexibilă, culoarea intensă, dă volum, definește, alungește, fără a lipi genele

Farmasi are un program de bun venit prin care oferă cadouri clienților fideli, care realizează comandă de câte 150 lei în fiecare din primele 4 luni de la înscriere.

Cum se face comanda la Farmasi

În încheiere trebuie menționat că pentru a putea comanda direct la firmă trebuie întâi să te înregistrezi aici iar apoi comanda se face online din contul tău.

Înscrierea este gratuită și apreciez foarte mult că este o colaborare fără obligaţii şi este la latitudinea mea când şi dacă să pun comandă sau să mă implic mai mult.

Dacă cumva întâmpini dificultăţi la procesarea comenzii ai mai jos un tutorial despre cum se realizează comanda online la Farmasi.

    1 Response to "Mi-a venit prima comandă la Farmasi"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

2 × 1 =