fbpx

Mi-a venit prima comandă la Farmasi

prima comanda Farmasi
Iată câteva informații despre prima mea comandă la Farmasi. În primul rând firma de transport (GLS) a fost foarte rapidă. Am făcut comanda în weekend și am primit coletul Marți. Practic coletul a ajuns în 24 ore, a plecat Luni și a ajuns Marți.

Partea și mai faină în legătură cu transportul este că nu se plătește nicio taxă la o comandă de produse de minim 190 Puncte ( 1 Punct = 1 Leu la preț de consultant. Cataloagele, mostrele și alte materiale nu au puncte).

Ce mi-am comandat

Pentru început mi-am luat produse utile în fiecare casă: săpun cu ulei de măsline, pastă de dinți cu aloe, gel de duș cu verbină, gel de duș cu arbore de ceai, deo natural cu ulei de arbore de ceai, cremă cu ulei de gălbenele.

Toate produsele sunt de excepție și nu sunt doar vorbe goale pentru că am încercat destule firme ca să pot face comparație (Avon, Oriflame, Yves Rocher și multe altele)

Am avut reducere la produse

Îmi place foarte mult la Farmasi că nu te condiționează să faci comenzi de o anumită valoare ca să ai reducere. Am reducere chiar și atunci când cumpăr un singur produs.

Așadar reducerea se aplică pe produs după cum urmează:

– 30% la orice produs din gama Dr. C. Tuna și Mr. Wipes,
– 23% la gama de produse de machiaj, parfumuri și îngrijire personală.

Asta este foarte bine din multe puncte de vedere. Poate la început vrei să încerci doar câteva produse, sau poate ai uitat să adaugi un produs în comandă.

Știu mulți reprezentanți de la alte firme care frecvent adaugă produse la comandă ca să ajungă la un anumit nivel de discount, deși nu au neapărată nevoie de produsele respective.

Am primit două cadouri
Cadou prima luna
Întrucât în prima lună am făcut comandă de produse de minim 150 lei (preț de consultant) am primit două cadouri din partea firmei pe care le-am și testat imediat:

– un ruj – primele impresii au fost că rezistă foarte bine la transfer, nuanța este plăcută și nu usucă buzele
– un rimel – periuța este flexibilă, culoarea intensă, dă volum, definește, alungește, fără a lipi genele

Farmasi are un program de bun venit prin care oferă cadouri clienților fideli, care realizează comandă de câte 150 lei în fiecare din primele 4 luni de la înscriere.

Cum se face comanda

În încheiere trebuie menționat că pentru a putea comanda direct la firmă trebuie întâi să te înregistrezi aici iar apoi comanda se face online din contul tău.

Înscrierea este gratuită și apreciez foarte mult că nu mă deranjează nimeni cu telefoane, cu oferte, sau să-mi aducă aminte că nu am mai făcut comenzi, respectiv să mă întrebe de ce nu am mai făcut comandă, lucru ce mi s-a întâmplat la alte firme.